Koldkærgård Hotel & Konferencecenter

Oplev Lars Brygmann


Dato og tid

Torsdag d. 1. februar 2018 kl. 17:00 til 18:15

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 1. februar 2018 kl. 12:00

Sted

Koldkærgård Hotel & Konferencecenter
Agro Food Park 10
8200 Århus N
Denmark

Arrangør

Koldkærgård Hotel & Konferencecenter
+45 70208810
info@koldkaergaard.dk

Lars Brygmann

”Arctic challenge - på telttur i minus 40 grader”


At gå 400 km. på ski i det øde og bidende kolde Nordøstgrønland er noget Lars aldrig troede, han ville komme til. Men det gjorde han - og det endda sammen med ni skadede krigsveteraner. Hele gruppen havde én ting til fælles: Viljen til at overvinde sig selv og gennemføre en ekstrem udfordring. Veteranerne havde besluttet at gennemføre ekspeditionen, som selv de færreste uden skader ville kunne klare, for at flytte egne grænser såvel fysisk som psykisk på trods af benamputeringer, PTSD og andre krigsskader.

Lars Brygmann og to fotografer var med for at dokumentere hele turen fra start til slut. Gruppen var isoleret og uden kontakt til omverden i de 32 dage ekspeditionen varede, og undervejs blev Lars presset helt ud til kanten og oplevede en indædt kamp mod både naturen og egne grænser. Det gik op for ham, hvad en ekstrem udholdenhedsprøve som denne kræver, og mange ting blev sat i perspektiv.

Oplev Lars fortælle om den både grænseoverskridende og fantastiske oplevelse for livet med ned til 40 minusgrader, total udmattelse og lidt for nysgerrige isbjørne.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Koldkærgård Hotel & Konferencecenter
+45 70208810
info@koldkaergaard.dk